به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ بانک مرکزی قیمت اقلام خوراکی منتهی به ۲۱ فروردین ماه را اعلام کرد که به شرح زیر است:
لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای ماست غیرپاستوریزه معادل ۳٫۳ درصد و شیر پاستوریزه ۴٫۲ درصد نسبت به هفته مشابه ماه قبل افزایش داشت. قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۰٫۱ درصد افزایش یافت و شانه ای۸۰۰۰۰ تا ۱۰۵۰۰۰ریال فروش می رفت.
برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی معادل ۱٫۳ درصد کاهش داشت و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود. در گروه حبوب قیمت لپه نخود معادل ۲٫۲ درصد کاهش ولی بهای لوبیا سفید معادل ۰٫۴ درصد و لوبیا قرمز ۰٫۲ درصد افزایش یافت. قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
میوه ها و سبزی های تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری لیمو شیرین عرضه نمی شد و نارنگی عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن ها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می گردید. میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه بهای موز معادل ۶٫۹ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۱ تا ۵۵٫۲ درصد افزایش داشت. در گروه سبزی های تازه بهای کدو سبز معادل ۱۰٫۲ درصد و سبزی های برگی ۴٫۱ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰٫۳ تا ۱۸درصد افزایش داشته است.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۰٫۲ درصد و گوشت تازه گاو و گوساله ۰٫۶ درصد افزایش ولی قیمت گوشت مرغ معادل ۵٫۸ درصد کاهش داشت.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته بهای چای خارجی ثابت بود. قیمت قند معادل ۰٫۲ درصد، شکر ۰٫۶ درصد، روغن نباتی جامد ۰٫۲ درصد و روغن نباتی مایع ۰٫۱ درصد افزایش یافت.
خلاصه نتايج گزارش هفتگی متوسط قيمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران
هفته منتهی به ١٣٩٤/١/٢١
لازم به ذکر است تغییرات قیمتی اعلام شده منتهی به ۲۱ فروردین ۹۴ نسبت به هفته مشابه ماه قبل است.
انتهای پیام/